Kirjat

 

Sumu Sireeni. Suomen rakastetuin aasi (Otava 2018). Sumu on somejulkkis. Aasi, jonka arkea kirkkonummelaisella ravitallilla seuraa yli 23 000 ihmistä – Facebookin kautta. Minä saan kirjoittaa tästä suloisesta aasista sen – no, elämäkerran. Koko perheen luettavaksi sopivassa kirjassa kerrotaan aaseista, Sumun arjesta ja ennen kaikkea siitä, millaisen jäljen julkkikseksi noussut pieni harmaa aasi ihmisten ja eläinten elämään jättää. Kirja julkaistaan maaliskuussa 2018. Kuvat: Anu Leppänen.

 

unelmienekokylat_kansinet

Unelmien ekokylät – kurkistuksia suomalaiseen ekoyhteisöasumiseen (Basam Books 2015). Minun kirjoittamani ja Suvi Elon valokuvaama kirja ”ekoyhteisökiertueeltamme” kertoo mielenkiintoisesti ja lämpimästi ekologisesta yhteisöasumisesta. Kirja ilmestyi keväällä 2015. Liity kirjan Fb-sivulle. Kirjaa voi myös ostaa Basam Booksin kaupasta ja esim. Adlibriksestä.

 

 

 

kansifb

 

Rakkaani, romaanihenkilö (Avain 2014) on kirjallisuustieteellinen kirja, mutta älkää antako kuivahkon termin hämätä. Kirjassa kaksikymmentä lukijaa (kirjailijaa, kirjabloggaajaa jne.) kirjoittaa henkilökohtaisesta suhteestaan itselleen tärkeään romaanin henkilöhahmoon. Mukana mm. Antti Tuuri, Venla Hiidensalo, Veera Nieminen, Tommi Koivisto ja Marko Hautala. Kirjan ovat toimittaneet Päivi Artikainen, Kirsi Haapamatti, Mervi Heikkilä ja Merja Mäki. Minä kirjoitin kirjaan Liza Marklundin Annika Bengztonista. Kirjaa voi ostaa esimerkiksi Booky.fi -nettikirjakaupasta.

 

Mainokset

2 thoughts on “Kirjat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s